Mladiinfo ambasádori v Spišskej Belej

28. April 2017 | Naše aktivity |
2,279 videní

V malebnej obci Spišská Belá sme odštartovali tohtoročný projekt Mladiinfo ambasádori 2017. V legendárnom FACE CLUBe.

Najväčším vylepšením minulého pilotného ročníka je celoročná podpora, ktorú štrnásti Mladiinfo ambasádori majú v podobe osobného kouča a mentora – Martin Vrabeľ a Viktória Malinčáková.

Stretnutie sme organizovali v spolupráci FACE CLUBom (https://www.facebook.com/faceclub.sk). Je to otvorený priestor pre mladých priamo v centra mesta. Výborné miesto aj pre rôzne projektové stretnutia.

Termín stretnutia 21-23.4.2017 sme spojili aj s možnosťou zúčastniť sa inšpiratívnej konferencie MladíMladým (foto), na ktorej vystúpili zaujímaví mladí rečníci. PS: Dokonalé bolo, že rečníci mali svoju vlastnú kreslenú podobou.

Nedeľný obed spríjemnila spoločnosť primátora Spišskej Belej. Pán primátor Štefan Bieľak všetkých osobne pozdravil. Mesto výrazne pomáha FACE CLUBu fungovať.

Ďalšia možnosť na stretnutie Mladiinfo ambasádorov bude v Medzilaborciach 13.5.2017 počas konferencie ktorú organizuje absolventka minulého ročníka a mentorka v aktuálnom ročníku Viktória Malinčáková (Facebook event).

Viac o projekte: 
Hodnoty:
„pomáhať, zlepšovanie, proaktivita, zodpovednosť, optimizmus“
Misia: „Pomáhame informovať mladých ľudí o vzdelávacích príležitostiach okolo nich.“
Vízia: “Všetci mladí ľudia budú dobre informovaní o vzdelávacích príležitostiach okolo seba.“
Motto: „Pomáhame informovať.“

Ďakujeme za podporu z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže.

2,279 videní