Ocenenia našich dobrovoľníkov od roku 2013

13. April 2017 | Naše aktivity |
1,161 videní

Od pomoci pri učení angličtiny v Ruskom meste Petrozavodsk až po terénnu prácu s mládežou v Petržalke. Naši dobrovoľníci pomáhajú a pritom sa učia. Každý rok nominujeme tých, o ktorých si myslíme, že si to zaslúžia na dobrovoľnícku cenu Srdce na dlani, ktorú realizuje CARDO. Sumár od roku 2013 – 3 dobrovoľníci roka a 4 finalisti.

Aneta Balejová z Českej republiky – Dobrovoľník roka 2016 v kategórií Zahraničný dobrovoľník na Slovensku. Rok pomáhala s deťmi a s mládežou v organizácii Mládež ulice v Bratislave. Viac.

Dajana Dimitrieska z Macedónska a Marina Celano z Talianska postúpili v roku 2015 medzi trojicu nominovaných na ocenenie. V Mladiinfo sa zapojili do prípravy a realizácie viacerých medzinárodných projektov pre mládež najmä v oblasti informovania o vzdelávacích príležitostiach.

Lud Toussaint z Francúzska –  Dobrovoľník roka 2014 v kategórií Zahraničný dobrovoľník na Slovensku. Zorganizoval úspešnú mládežnícku výmenu pre mladých ľudí, pomáhal s grafikov a organizovaním podujatí. Viac.

Ana Alibegova z Macedónska – postúpila medzi trojicu nominovaných na ocenenie, zorganizovala medzinárodný tréning v Bratislave a pomáhala pri mnohých procesoch v začiatkoch Mladiinfo na Slovensku.

Ladislav BorkaDobrovoľník roka 2013 v kategórii Dobrovoľník v zahraničí. Rok pôsobil v meste Vukovar v Chorvátsku, kde vytváral pestré neformálne aktivity pre lokálnu mládež v spolupráci s miestnymi školami. (Ocenenie preberá otec) Viac.

Michal Kuracina – postúpil medzi trojicu nominovaných, strávil 9 mesiacov v Ruskom meste Petrozavodsk, kde pomáhal najmä pri výučbe angličtiny. Viac.

Ocenenie preberá otec Ladislava Borku.

1,161 videní