Zahraničná dobrovoľníčka roka na Slovensku Aneta Balejová

12. April 2017 | Experience Valuable Sharing |
2,930 videní

EVS dobrovoľníčka Aneta Balejová, ktorej projekt sme pomáhali koordinovať, si na slávnostnom odovzdávaní na Ministerstve zahraničných vecí odniesla ocenenie Dobrovoľník roka 2016 v kategórií Zahraničný dobrovoľník na Slovensku.

Anete strávila jeden rok ako dobrovoľníčka v organizácii Mládež ulice (FBmladezulice.sk). Organizácia sa venujeme terénnej sociálnej práci a poskytovaniu služieb pre deti, mládež aj rodiny z bežného (sídlisková mládež, mestské komunity) i sociálne znevýhodneného prostredia. V Mladiinfo sme pomohli projekt koordinovať po administratívnej stránke.

Koordinátorkou dobrovoľníčky v Mládež ulice bola Karina Andrášiková. “Neskutočne sa tešíme. Osobne za ňou prišiel aj zástupca Veľvyslanectva Českej republiky na Slovensku, ktorý jej pogratuloval a bol rád, že práve ona – ako jeho krajanka vyhrala toto ocenenie.”

Vážime si prácu nášho dobrovoľníckeho tímu a nielen keď vyhrávajú ocenenia. Za všetko hovoria slová našej klientky – mladého dievčaťa, ktoré navštevuje náš nízkoprahový program – “Či Anet dostane cenu alebo nie, najdôležitejšie je, že ju máme radi my.”

Ocenenie organizuje každoročne CARDO – Národné dobrovoľnícke centrum (FB, dobrovolnictvo.sk). Tlačová správa Prijali sme 86 nominácií na ocenenie Dobrovoľník roka 2016.

Neskutočne sa tešíme!!!Naša EVS dobrovoľníčka Aneta Balejová si dnes na slávnostnom odovzdávaní na Ministerstve zahrani…

Posted by Mládež ulice on 10. apríl 2017

2,930 videní